Thailand

Jag är i Thailand sedan 3 veckor.

Nyårsafton landade jag och min son. Vi blev hämtade av en bil och körda 2,5 timme till Mae Phim. Tolvslaget var vi på stranden med många andra, mest Thailändare men också många i från Sverige.  100 tals ljuslyktor tändes och lyfte upp till skyn. Varje ljuslykta bar en bön eller önskan om att 2017 ska bli ett ljust och mera positivt år.

Tänk, va lätt det är att vara positiv när du lever i nuet. Det är det alla  Mästare säger och alltid sagt. Att vara i nuet utan att för mycket vara i framtiden med tankarna eller älta det som har hänt. Det är svårare än man tror men så mycket lättare när du är på resande fot utan en massa måsten. Jag älskar det. Jag ser inte heller mycket på tv eller nyheter när jag är utomlands så då blir jag inte lika bombarderad med allt som händer. Visst ,  vill jag hänga med eftersom det händer såå mycket hela tiden men jag behöver verkligen inte vara uppkopplad hela tiden och det är såå skönt. Att få ta dagen  som den visar sig . Jag är inte slö, det händer alltid något men såå skönt att bara få vara också.

vi har nu landat i  Phuket efter 8 dagar i Bangkok.

phuket är verkligen inte mitt favoritställe. Det har blivit så exploaterat med väldigt mycket turister, bilar och pengar.

vi åkte hit eftersom Koh Tao, Koh Pangande och Koh Samui var översvämmade.

i går kändes det fel efter en lång jobbig resa.

i dag skiner solen, vågorna och stranden var underbar, det andra försöker jag inte tänka så mycket på,

har tagit dagen som den

r och vad den och detta ställe har erbjudit oss och nu känns det bra.

jag har hunnit gjort min yoga och mediterat.Det hjälper såklart till för att hålla sig i nuet.

%d bloggare gillar detta: