Yoga och meditation

Springer du omkring från jobb till träning till barnhämtning, handling, matlagning, tvätt och städ.

Du som är ensamstående utan barn hemma jobbar säkert och försöker träna några gånger i veckan, umgås och vara social, hitta på något roligt.

Det ser ut som alla har fullt upp. De som inte har fullt upp försöker fylla upp tiden med tv tittande, datasurfande, mobilchattande.

Det känns som värden vi skapat ska snurra på så fort som möjligt. Allting snurrar på och viktiga beslut om vår värld och vårt samhälle tas över våra huvuden. En del bryr sig, engagerat sig. De som är medvetna gör medvetna val.

Jag själv har ganska så mycket ansvar med min smyckesfirma omshantisilver där mässor, butiksförsäljning, annonsering , marknadsföring och bokföring ingår.. Jag håller också på med att ordna upp yogagrupper och mindfulness grupper, är snart klar med den utbildningen. Jag har också en stor och lång 17 åring som tränar mycket. Vad får vi för mat? Vad finns det att äta? Är de ständiga kommentarerna.

Jag bor ju också ensam i en bostadsrätt. I går rensade vi avloppen i båda toaletterna. Lampan i hallen får jag inte loss. Glödlampan har länge varit trasig där. Bytte också glödlampor i köket i går. Bilen behöver lagas och snart ska vinterdäcken på.,….. ja en oändlig ström av görande.

Jag mediterar varje dag och försöker vara medveten och planera. Yoga gör jjag några gånger i veckan och och promenerar. Gymmet har jag lovat fysioterapeften att börja på för mitt knä, nu när jag inte går till henne längre. Det är bara det att yoga känns så mycket bättre att göra.

Hoppas också att du gör något som får dig att må bra. Du är ansvarig för att ta hand om dig. Det mår alla bra av. Du är viktig. Tar du hand om dig så har du också mera ork för andra.

Ta hand om dig!

Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s