Yogagames

UNDERBARA SOMMAR

Vaknade i dag och mådde illa. Kliar i halsen gör det också. I går mådde jag jättebra, det har jag gjort sedan Yogagames i helgen. Det var en himla lång väg att köra men eftersom min trevlige kompis Eva som följde med kändes det inte speciellt långt. Vi babblade hela vägen, stannade och åt och sträckte på oss. Wow va tiden kan kännas olika beroende på vad man gör och med vem.  Mässhallen där vi utställare byggde upp våra montrar var inte så stor. Yogasalarna var väldigt stora däremot.  Det är väldigt spännande och roligt att bygga upp sin egen monter som varje gång blir lite annorlunda. Det är också väldigt roligt och spännande att se alla andra montrar växa upp. Vi småföretagare har en väldig kraft och kreativitet. Yogagames , det hörs ju på namnet att det är en massa yogisar där, människor som tycker om att praktisera yoga. För mig är yoga att vara så autentisk som möjligt med hur du vill leva och hur du vill att världen ska vara. Yoga är att ta hand om sin kropp som jag kan göra genom att göra olika yoga övningar , gå långpromenader ute i naturen, andas frisk luft och känna moder jord under mina fötter.  Yoga är att sträva efter att vara så mycket som möjligt i nuet och då är yogaövningar perfekt för att lugna ner kroppen och tankarna. Meditation är ju kanske det svåraste att göra att vara så disciplinerad att du sitter en stund varje dag. Det gäller också att hitta en teknik att , en meditationsform att hålla sig till, att sitta och bara iakta din naturliga andning är en väldigt bra meditation att börja med.  Du ska ju också sitta bekvämt med så rak rygg som möjligt, antingen med korslagda ben eller på en stol. Bestäm dig innan för hur länge du tänker sitta. Gör det helst varje dag och om möjligt på samma plats tills du har fått in en rutin. Stäng av mobilen. Börja med 5 minuter under 1 vecka, öka på med 5 min varje vecka tills du sitter i en halv timme. Be allting du har hängande över dig, saker du måste göra, saker du vill göra, att vänta tills efteråt. Be dina tankar att vänta. Det kommer att ta tid för dina tankar att lugna ner sig och det är bara att sitta och iakta dem utan att låta tankarna ta över dig. Fortsätt att iakta din naturliga andning. När tiden gått som bestämde att du skulle sitta ner och se  på din naturliga andning så tacka dig själv för att du tog dig tiden att komma lite mera i kontakt med din själ. I själen finns sanningen. I själen finns kraften. I själen finns Kärleken och nu har du gett dig självkärlek genom att lyssna inåt. Själen hör i hop med universum – med Kärlekskraften- så när du går inåt så kommer du i kontakt med din sanna kraft.

Tillbaka till alla som bygger sina montrar och som vill dela med sig av sina vackra inspirerande produkter som passar på Yogagames så som mina smycken som jag vill INSPIRERA dig till ett bättre och mera KÄRLEKSFULLT LIV.  Det är väldigt inspirerande att vara på såna ställen och se all rörelse och kreativitet. Tacksam att vara med i den energin. Jag önskar dig en bra dag där du är just nu . /Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s