Yoga

Jag är ju Yogalärare sedan 13 år . Yoga har jag hållit på med i över 30 år. Yoga är min livsstil. Yoga är något jag utövar varje dag. Att närvara i nuet och alltid göra sitt bästa vad det än gäller, det är yoga. Att lyssna när någon behöver prata av sig men försöka leda in på att se det positiva saken och att acceptera situationen och göra det bästa av den, det är yoga.  Att äta hälsosamt och tugga i dig maten närvarande, är yoga. Jag köper ekologiskt så mycket som möjligt Jag lagar fräsch ny mat varje dag, i bland kan det finnas rester som vi äter upp men jag försöker att undvika att värma maten i mikron eftersom där slås maten sönder till en struktur som inte kroppen kan ta till sig näringsmässigt.  Min dag börjar jag gärna med en god smoothie.

Jag har någon matsked av färska eller frysta bär i ,  yoghurt ( vilken yoghurt som helst) jag tar laktosfri naturell yoghurt eller soygurt , alltid banan i eftersom banan är bra för magen och innehåller massor av mineraler och vitaminer samt är mättande, nyponpulver och msm tillsätter jag för mitt skelett och mina leder ( jag har diskbråck mm). Mmm jag gillar verkligen smoothie. Innan smoothien dricker jag en glas med rumstempererat vatten med citron i,  det får i gång tarmarna och är utrensande. Rumstempererat lärde jag av min före detta svärmor när jag bodde i Malaysia, det är mycket bättre för magen att ta till sig. Jag är vegetarian och det är det bästa för en yogisk livsstil och även för djuren, de lider oerhört.  Det är ju också bra för jorden och uppvärmningen.

Meditationen är den högsta yoga. Jag mediterar själv 1-2 timmar varje dag. Det har hjälpt mig oerhört mycket i livet. När du mediterar så sprider sig också en harmonisk energi ( allt är ju energi) och på så sätt hjälper jag till med att harmonisera energierna här på jorden.   Jag vill också INSPIRERA till ett mera yogiskt kärleksfullt liv med mina smycken. Namastehalsbandet, Kärleksknutarmbandet, Dansaren som örhängen och Trädet som örhängen, de är mina favoriter. Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s