Yogagames

Yogagames 2017 i Munchenbryggeriet hände förra helgen.

Jag var med som utställare med mina silversmycken

http://www.omshantisilver.se , det var andra gången jag var med.

Jag/vi sålde jättebra. Det känns så roligt att få inspirera människortill ett bättre och Kärleksfullt liv.  Många blir så glada när de köper och bär ett fint silversmycke. Speciellt ett smycke som betyder något för den som bär det och som kan inspirera dig att vara kärleksfull emot dig själv och andra. ett smycke som kan inspirera dig att göra din yoga eller inspirera andra att göra sin yoga.

Det var många bra yogalärare där , både svenska och engelsman och från USA.

Jag gick själv en yogaklass på söndag morgon för Chad innan mässan öppnade. Det var en skön klass, så skönt att börja dagen på det viset. Det är egentligen det bästa sättet att börja dagen på, att i lugn och ro planera sin dag, göra lite yoga och sitta i meditation. Det är absolut det bästa sättet att börja  dagen, tycker jag. en god och nyttig frukost med en härligt nygjord kopp ekologiskt kaffe med varm mjölk  mmmm gott.

Det är så lätt att stress, oro, ångest tar över dagen annars. Har du ett hektiskt liv, kanske barn och familj, ja då tycker jag  det är väldigt viktigt att ha en stund för sig själv, varje dag!!

Jag har varit utbränd.

Jag har haft ätstörningar.

Jag har varit deprimerad . Allt detta har jag varit. jag har också varit ensamstående mamma och haft egen firma.Jag har haft pappor som haft psykopatiska drag. Jag har gråtit. Jag har kämpat. Utan yoga – meditationen hade jag knaprat antidepresssiva medel, druckit alkohol, rökt, haft ångest.

Det vet jag helt säkert.

Jag är så otroligt tacksam att jag fann yogan, att jag fann min meditation och min Mästare.

Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s